Hög tid att kasta bort block och penna

Ungefär 60 år mellan bilderna, ganska fantastiskt. Vår egen historia inom affärssystem går tillbaka till mitten på 80-talet och DOS-baserade system. ABC 80 är ett exempel.

Nu räcker det med en platta.

Mamut one online samlar förvånadsvärt många funktioner från det stora integrerade affärssystemet på webben, det går nu att nå riktigt långt med enkla medel, perfekt för säljarna på fältet. VD eller ekonomiansvarig, controller och många fler avdelningar inom företaget får också full koll.

Specter Business Management är ett kraftfullt webbaserat affärssystem för små och medelstora företag. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphone. Du behöver aldrig tänka på backuper. Affärssystemet kan enkelt konfigureras med valbara funktioner för att passa er verksamhets behov. Detta är bara några exempel på molntjänster som ökar i popularitet tack vare dess enkelhet.

Vi är specialister på affärssystem med en stor bredd och kunskap. Vår fjärrdrift av servermiljön med de system som kräver fysisk installation ger ett totalt eget oberoende av hårdvara, kylning, dedikerat serverrum och kraftfull internet förbindelse. Våra kunder i de nordiska länderna använder den här flexibiliteten och skalbarheten för att kunna växa med maximal hastighet utan hinder

Kombinera sedan med centralt hanterad backup av arbetsstationer, övervakning, uppdateringar, viruskontroll och  koll på företagets mobiltelefoner med spårning. Perfekt för företag som till exempel behöver veta var deras närmaste servicebil finns. Vi har massor med smarta lösningar att berätta om, det enda som behövs är ett samtal till oss