Som en del av vår utökade bredd har vi på Datasmeden nu Specter affärssystem i vårt utbud. Vi hjälper er med installation, konfiguration och anpassning av Specter affärssystem till er övriga verksamhet. Systemet passar perfekt för det mindre eller medelstora företaget som även har fysisk butik eller annan fysisk verksamhet där en lokal kassalösning behövs. Specter skiljer sig här mot nästan alla andra leverantörer då kassan är helintegrerad med affärssystemet och liveuppdaterad. Dessutom har ni bara en enda part vid supportbehov. 

Specter är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister. Över 1500 företag har valt Specter för att arbeta smartare.

Vi erbjuder små och medelstora företag ett webbaserat affärssystem med smarta lösningar. Affärssystemet ger dig fokus på kärnverksamheten och kraft åt dina affärsflöden.

Helt webbaserat

Kom igång snabbt med affärssystemet, ingen installation krävs. Kan enkelt skräddarsys med valbara funktioner för att passa er verksamhets behov.

Redo för e-handel

Ta din e-handel till nya höjder, koppla din webshop till ett affärssystem med avancerad hantering av lager, inköp, bokföring och internationell försäljning.

Sälj i butiker

Vårt webbaserade kassasystem kan användas för en eller flera butiker och enkelt kopplas ihop med din e-handel. Alltid rätt lagersaldon, på alla ställen.